Ook verkopen wij rolsteigers. Hieronder een aantal rolsteigers met omschrijving.

Mocht u interesse hebben, laat het ons weten.

 

 

Frame:
De sporten, voorzien van antislipprofiel, zijn rondom gelast en hebben een buiswanddikte van 1.7 mm. De staanders waartussen de sporten zijn gelast hebben een buiswanddikte van 2 mm.

Platform:
Gelast aluminium frame, voorzien van watervast multiplex met een antislip toplaag. De maximale werkbelasting is 250 kg per platform bij gelijkmatige spreiding. Platformen zijn ook verkrijgbaar in de lichtgewicht carbondeck uitvoering.

Schoor:
Is voorzien van rondom gelaste klauwtjes met automatische klauwvergrendeling. Dit bevordert het snel opbouwen en afbreken van de steiger.

Wiel:
Dubbel geremd Ø 200 mm nylon of rubber zwenkwiel met spindel. De spindel is 30 cm in de hoogte verstelbaar. Maximale belasting van het nylon wiel is 500 kg, van het rubberwiel 250 kg.

Stabilisator:
De stabilisator wordt aan het frame bevestigd met een kunststof koppeling, deze is makkelijk in gebruik en brengt geen beschadiging aan het frame toe. Is verplicht bij een werkhoogte vanaf 6.00 m bij een 135 cm. brede steiger, en vanaf 4.00 m bij een 75 cm. brede steiger.

Kantplank:
Houten kantplanken zijn eenvoudig te monteren met kunststof kantplank houders. Ze zijn verplicht op elk werkplatform. Kantplanken zijn ook in een aluminium uitvoering leverbaar. Deze kantplanken zijn bovendien uitermate geschikt om reclame van uw bedrijf op aan te brengen.

Deze rolsteiger voldoet ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat wordt meegeleverd).

Frame:
De sporten zijn rondom gelast en hebben een wanddikte van 1.5 mm. De staanders waartussen de sporten zijn gelast hebben een wanddikte van 1.6 mm. Deze opbouwramen hebben een zelfborgende en altijd lossende koppelpen (de ‘Euro-pen’). Hierdoor is de steiger snel te mon-teren en demonteren.

Platform:
Gelast aluminium frame, voorzien van watervast multiplex met een antislip toplaag. De maximale werkbelasting is 250 kg per platform bij gelijk-matige spreiding. Platformen zijn ook verkrijg-baar in de lichtgewicht carbondeck uitvoering.

Schoor:
Is voorzien van rondom gelaste klauwtjes met automatische klauwvergrendeling. Dit bevordert het snel opbouwen en afbreken van de steiger.

Wiel Dubbel geremd Ø 200 mm nylon zwenkwiel met spindel. De spindel is 30 cm in de hoogte verstelbaar. De maximale belasting van het wiel is 500 kg.

Stabilisator:
De stabilisator wordt aan het frame bevestigd met een kunststof koppeling. Deze is makkelijk in gebruik en brengt geen beschadiging aan het frame toe. Is verplicht bij een werkhoogte vanaf 6.00 m bij een 135 cm. breed rolsteiger, en vanaf 4.00 m bij een 75 cm. breed steiger.

Kantplank:
Houten kantplanken zijn eenvoudig te monteren met kunststof kantplank houders. Ze zijn ver-plicht op elk werkplatform. Kantplanken zijn ook in een aluminium uitvoering leverbaar. Deze kantplanken zijn bovendien uitermate geschikt om reclame van uw bedrijf op aan te brengen.
Deze steiger voldoet ruim aan de Norm (N)EN 1004 (Certificaat wordt mee